Follow:
Promosi Bulanan

10 Hari Terakhir Promosi ESP dan Vita C Yang Hot Ittew

Sedar nda sedar sudah memasuki 20 September besok. Maknanya cuma ada 10 hari saja lagi untuk Promosi minuman soya semulajadi yang menguruskan ESP dan Vitamin C yang hot tu.

Beli pada harga promosi  memang menjimatkan. Kepada #ShakleeLover atau kepada anda yang baru mau test-try produk Shaklee ni kan, try-lah dua Produk Hot Seller Shaklee ni.

promosi-vitamin-c-shaklee-dan-esp-shaklee

Secara ringkas MANFAAT yang anda dapat kalau amalkan ESP – Energizing Soy Protein ni:

  1. ESP merupakan Protein Berasaskan Tumbuhan yang mampu menggantikan fungsi Protein Haiwan. (Tau la kan protein haiwan ni banyak lemak, banyak suntikan bahan kimia (mcm ayam utk cepat besar dan banyak isi), so kita boleh dapat Asid Amino yang badan kita perlu tanpa perlu makan bahan-bahan kimia tu.)
  2. Bagus untuk bina otot. Terutamanya abang-abang yang mau sado. Protein sihat bantu berikan otot yang lebih mantap.
  3. Protein sangat penting untuk penghasilan rambut yang lebih cantik. Protein kurang boleh nampak dari rambut yang kering, bercabang dan mudah gugur.
  4. Untuk kuku pun penting. Kuku yang cepat rapuh, cepat patah, itu tanda badan kurang protein.
  5. Untuk kulit yang cantik berseri. Kulit perlukan protein untuk memperbaharui sel-sel yang baru. Setiap hari sel kulit matikan? So sumber protein yang sihat sangat penting supaya dapat hasilkan kulit yang lawa gitteww.
  6. Protein dari soya juga dapat mengekalkan tenaga, tahan lama dan kekalkan stamina.
  7. Protein soya mampu menyokong kesihatan jantung dengan cara menurunkan kadar LDL (kolestrol jahat) dalam badan. Ia juga bantu menyihatkan saluran darah (arteri) supaya risiko penyakit seperti stroke, jantung dan darah tinggi semakin berkurangan.
  8. Untuk ibu hamil, protein yang lengkap sangat penting untuk memastikan pertumbuhan bayi yang sihat dari segi pembentukan organ, tulang dan sel-sel.
  9. Untuk ibu selepas bersalin, mereka perlukan protein lengkap untuk penghasilan susu ibu yang penuh nutrisi yang ada antibodi, bantu untuk tingkatkan sistem imun baby dan membantu perkembangan bayi agar lebih sihat.

Ok, tetiba terasa panjang pula Ai cerita pasal ESP ni. Hihih… selain di atas, ada banyak lagi manfaat protein tau. Tapi sila baca di sini la, Manfaat Minuman Soya ESP Shaklee.

Mau cerita tentang Vitamin C pula, nda payah panjang lebar la, jemput baca saya share dalam entry ni 7 Sebab Mengapa Ramai Amalkan Vitamin C. Pasti anda nda sabar-sabar mau try, hihi…

Ok, jom kita tengok apa Promosi Shaklee Bulan September ni. Jeng jeng… hehe…

promosi-shaklee-murah-vitamin-c-esp

Ini dia Promosi Shaklee bulan ni 😀

Ada 3 Produk on promo iaitu;

1. ESP Twin Pack 5% Off RM302.10~ Klik POSTER untuk ORDER.
promosi-esp-shaklee-murah
2. Vita C SR Twin Pack 5% Off  RM 186.30~ Klik POSTER untuk ORDER.

promosi-vita-c-plus-shaklee-vitamin-semulajadi-vitamin-organik
3. Vitalea For Children Buy 4 Free 1 (the best deal in town ni) RM352.98~ Klik POSTER untuk ORDER.

vitamin-kanak-kanak-terbaik-dan-murah

Selain pembelian dari E-Sell di atas, anda juga boleh menghubungi saya terus untuk konsultasi percuma atau tempahan produk. Walau bagaimanapun, konsultasi berkaitan cara pengambilan vitamin dan cara makan saya cuma akan berikan buat Customer tersayang. Haruslah special gittew kann?

Oh ya, ada juga promo ESP Buy 6 Free 1 dan Vitamin C Buy 6 Free 1. Kalau nak yang tu whatsapp terus ya.

Ok itu jak, roger jak kalau mau order 😀

Luv,
Aya Chalo || Whatsapp/Telegram 013-8633224
Pengedar Shaklee Sepanggar – Kota Kinabalu – Sabah
Like page kami di Pengedar Shaklee Sabah

Share on
Previous Post Next Post

Artikel ini pun menarik tau

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge