Follow:
WAHM

Azam Baru 2015 vs Aya Chalo Story

ALHAMDULILLAH…

Azam tahun baru saya yang satu ini (mahu memiliki wordpress dan belajar) tercapai di bulan Januari. Selangkah lagi ke dunia blogging, hehehe.. sebelum ni agak “kemalasan” melanda untuk update blog, tapi InsyaAllah, mohon diriku diberi kekuatan untuk update segala-galanya di sini. Hihihi… website Vitamin Story saya masi on ya wahai followers.. walaupun malar bersawang, tapi agak banyak juga visitors di situ, hehe..

Terima kasih kepada mentor wordpress saya, iaitu kakak saya sendiri Lin Chalo dan nenna saya Ainul Malik kerana sudi “terbang” dari KL ke Kota Kinabalu untuk menyampaikan ilmu wordpress yang sangat  priceless ini secara percuma (saya memang bertuah, ahaks). Syukur dapat la saya berkongsi cerita menggunakan platform ni, hihihihi…

Ok lah, doakan saya cemerlang dan terbilang di dalam dunia blogging keh 🙂

Out dulu nak masak lunch, anak-anakku dah kebulur 😛

Love, Mama Aya Chalo.

Keturunan shaklee.. start dengan Nenna Ainul Malik, Mommy Lin Chalo, diriku yang buyung Aya Chalo dan my anak Sylvia Yong. Kami anak-beranak dalam keluarga Shaklee :)

Keturunan shaklee.. start dengan Nenna Ainul Malik, Mommy Lin Chalo, diriku yang buyung Aya Chalo dan my anak Sylvia Yong. Kami “anak-beranak” dalam keluarga Shaklee 🙂

aya chalo story

Selfie haruslah di-sempatkan 😀

Ini dia my sifu... hehehe

Ini dia my sifu… hehehe

Share on
Next Post

Artikel ini pun menarik tau

6 Comments

  • Reply dye

    yeay!!! chaiyok kita suka suki buat entry

    January 18, 2015 at 7:48 pm
    • Reply ayachalo

      Ni kali semua mau tulis sini… hahahaha

      January 18, 2015 at 9:26 pm
  • Reply Lin Chalo

    Wow, nda lama lagi blog kau ni paling cun kan. Bagi masa godek2 1 bulan. Hehe.
    Lin Chalo pun ada entry best yang bertajuk Balik Hari Ke Kota Kinabalu Untuk ‘Coaching’ Rakan Niaga Di Sana. Letih Tapi ‘Happy’!My Profile

    January 18, 2015 at 3:08 pm
    • Reply ayachalo

      Bilalah gravatar aku mau muncul ni.. haha

      January 18, 2015 at 9:25 pm
  • Reply Ainul malik

    Tahniah Aya! Semoga semakin banyak manfaat dan kasih sayang tersebar dengan medium blog bersemangat baru ini!

    January 18, 2015 at 12:12 pm
    • Reply ayachalo

      Nenna.. dah ada gambar cunnn laaa…
      Btw, makasi for ur support :* :*

      January 18, 2015 at 12:13 pm

    Leave a Reply

    CommentLuv badge