Follow:
Kecantikan, NutriWhite, Testimonial Produk Shaklee

Makeup Remover Organik Terbaik Tanpa Kesan Minyak

Sebelum berjumpa dengan makeup remover organik yang bakal kak Aya kongsikan ni, kak sudah try pelbagai jenis makeup remover. Ada yang jenis berminyak, ada yang bila pakai muka jadi pedih gila dan ada yang selepas pakai muka jadi tegang dan kering.

Menggunakan makeup remover yang sesuai dengan kulit sangat penting agar kulit bersih, tidak pedih-pedih dan mampu hilangkan segala kotoran bukan setakat makeup ja tapi segala daki-daki yang ditakuti akan menyebabkan liang pori-pori tersumbat, dan menjadi punca jerawat.

Hari ni kak Aya mau roger yang Shaklee pun ada jaringan produk penjagaan kulit Nutriwhite yang 100% berasaskan tumbuhan termasuklah Makeup Remover Organik! Suka kan? ?

Kak Aya suka sebab settle dah masalah muka pedih, tegang dan muka semakin berminyak selepas menggunakan makeup remover yang sebelum-sebelum ni.

Wajah Putih Bebas Jeragat Dengan Skincare Organik NutriWhite Shaklee

Kalau anda seorang yang sukakan produk Organik macam kak Aya ni, haruslah cuba satu tube pembersih muka ni. Ia bukan saja sesuai untuk yang suka bermakeup, tapi juga sesuai buat anda yang suka naked face supaya semua kotoran yang melekat di kulit dapat dibersihkan.


Gentle Action Makeup Remover Nutriwhite Shaklee diperbuat daripada 16 bahan botanikal daripada 16 buah negara. Bahan WhiteN-16 ni dipatenkan tau. Ia dihasilkan oleh Saintis dan Pakar Kulit dari Jepun dan USA. Ia dibuat khas untuk kulit orang asia ?

Cara Mengatasi Masalah Kulit Berminyak Dan Kusam

Gentle Action Makeup Remover Nutriwhite Shaklee berfungsi untuk:

  • Menjadikan kulit licin, lembut dan berseri.
  • Tunas Pokok Bic menghilangkan sel mati dengan lembut tanpa kesan
  • Aloe Vera menyegarkan dan menegangkan kulit
  • Ia lembut, tidak berminyak dan menaikkan seri kulit

Ia boleh digunakan dengan kering (picit atas facial cotton dan sapu keseluruh wajah) atau basah. Dua-dua akan bagi kesan bersih yang superb.

Jom kita lihat apa kata pengguna Gentle Action Makeup Remover Shaklee ni.

Pembersih-muka-terbaik-2017

Testimonial Makeup Remover: “Makeup bersih dengan 5 kapas, tengok kapas ke 6 dah tak ada sisa makeup. Membersih jauh ke dalam pori-pori, segala blackhead, whitehead keluar. Sesiapa yang suka makeup, asyik kena makeup, awak kena dapatkan makeup remover ni”. Amboi kak, puas hati sangat lettew sampai tolong promo. Hehe…

 

Cara-bersihkan-kotoran-di-wajah

Testimonial Makeup Remover Nutriwhite: “Kulit muka Syu jenis berminyak. Kalau panas berpeluh sampai rasa melekit muka. Bila cuci pun tak rasa bersih pun, masih rasa gatal kulit muka. Bila pakai makeup remover, keluar semua daki-daki, cuma muka memang rasa bersihnya dan kulit lembut je. Saya suka sangat, takkan tukar dah set pencuci muka ni”. Kak Aya pun macam ni juga. Dah bertahun memang setia pada dia ja la, sebab best sangat!

 

penanggal-makeup-organik-murah

Testimonial Makeup Remover Nutriwhite: “…dah suka sangat lupa pula, hari nie pagi nie pun best jugak kulit muka lembut sedap pegang, hehe.. kena pakai makeup remover nie baru ok kot. Bersih je muka rasa”

 

makeup-remover-nutriwhite-organik-murah

Testimonial Makeup Remover Nutriwhite: “..kita punya liang-liang pori tu bersih, so bila betul-betul bersih, pori tu pun tak lah terbuka”

 

testimonial-makeup-remover-shaklee-nutriwhite

Testimonial Makeup Remover Nutriwhite: “..Best je bila guna, kulit rasa halus, licin, rasa segar”

 

Ok lah, kalau nak tahu lebih lanjut tentang produk penjagaan kulit Nutriwhite Shaklee yang khas untuk memutihkan dan menghilangkan jeragat ni, boleh lah klik tulisan berwarna tu.

Tidak banyak pilihan Skincare ORGANIK di pasaran Malaysia, kalau ada pun harganya tersangat mahal, untunglah kita da Nutriwhite Shaklee yang datang dengan harga yang sangat berpatutan, jimat dan berkesan pula tu.

So, kalau nak ORDER GENTLE ACTION MAKEUP REMOVER ni pula, boleh whatsapp kak Aya (klik terus untuk whatsapp) di 013-8633224.

❤️
Kak Aya Chalo
0138633224

Pengedar Nutriwhite Shaklee
Postage Seluruh Malaysia

Share on
Previous Post Next Post

Artikel ini pun menarik tau

6 Comments

  • Reply Jesz

    Jangan ingat makeup remover tidak penting tauu~ sangat pnting tuu .. Dan mesti cari yang organik bukan kimia . Sbb makeup yg kita sslalu pakai sudah ada bahan kimia. Kalau makeup remover pun ada kimia hancur la m
    Jesz pun ada entry best yang bertajuk Bengkak Atau Benjolan Di Bahagian Luar Kemaluan Wanita ( Bartholin Cyst) Bahaya Atau Tidak ?My Profile

    July 4, 2017 at 11:53 pm
  • Reply Collen

    Memang pembersih muka NW ni lembut pada kulit dan kulit rasa bersih je bila basuh muka dgn pembersih muka NW.. Wajib dicuba tau!!

    July 4, 2017 at 10:37 pm
  • Reply Lydia Pius

    memang terbaik.suka pakai ni
    Lydia Pius pun ada entry best yang bertajuk Post Laser Treatment Cara Cik BulanMy Profile

    July 4, 2017 at 10:14 pm
  • Reply Sarinah bte hashim

    Thr best makeup remover..
    Tak rugi malah mnguntungkn..bebas kimia tau..
    Nak cuba jom lh…
    Sarinah bte hashim pun ada entry best yang bertajuk TESTIMONY -BACAAN GULA 14.5 TURUN 7.5 DALAM SEBULAN DENGAN BAHAN SEMULAJADIMy Profile

    July 4, 2017 at 6:37 am
  • Reply jida

    memang best pakai makeup remover ni..habis semua hilang blackhead white head..cara nak guna pun senang je.
    jida pun ada entry best yang bertajuk Rahsia Kulit Cantik Dengan 7 Bahan Utama Collagen PowderMy Profile

    July 4, 2017 at 6:22 am
  • Reply Byte Jannate

    Cegumanes suka sangat dengan makeup remover nutriwhite ini. Kesan dia memang terbaik. Langsung tak rasa pedih dan sakit. Semasa guna pun rasa lembut je. Selepas guna bertambah lembut dan licin. Ini penangan guna produk semulajadi. Kuit tak rasa sakit. Terima kasih untuk info ini.
    Byte Jannate pun ada entry best yang bertajuk 7 TIP ATASI KULIT BERMINYAKMy Profile

    July 4, 2017 at 5:41 am
  • Leave a Reply

    CommentLuv badge