PAG 2015 Annual Dinner Shaklee Pollux Family

Meriahnya acara kali kedua Pollux Appreciation Gala (PAG 2015) yang berlangsung pada 18 April lepas. Hampir sebulan berlalu, tapi auranya masih terasa. Kami bukan sekadar rakan bisnes Shaklee semata-mata, tapi sebenarnya jauh lebih itu. Saya amat bersyukur dengan bisnes ni saya dapat berjumpa dan berkawan dengan ramai insan hebat 🙂

PAG 2015 merupakan acara tahunan group Shaklee kami sejak penubuhannya pada October 2012. Dulu saya seorang-seorang, kini setelah hampir 3 tahun berlalu alhamdulillah empayar Pollux Family semakin hari semakin berkembang.

Group yang happening, saling bantu membantu dan yang best sebab sporting sangattt…

Kalau nak tahu cara untuk menyertai kami bolehlah ke entry bagaimana menjadi pengedar shaklee, pasti tak menyesal 🙂

Perjalanan majlis sangat smooth sebab floor manager kak Dzu Amri sangat menjaga masa. Kihkihkih, tak sempat emcee Suzu dan Ujye makan dah kena sound. Tapi semua comittee memang terbaiklah!

Meh saya kongsi perjalanan majlis melalui gambar-gambar, baru rasa feel kan?

POLLUX NITE SHAKLEE

Malam yang dinanti-nantikan, acara tahunan group Shaklee Terbesar di Sabah iaitu POLLUX FAMILY. Mahu jadi sebahagian daripada kami? Whatsapp 0138633224 😀

Aya Chalo Pollux

Mama dan Apak POLLUX Family. <3

Pollux Leaders

Recognition buat leaders hebat Pollux

cabutan bertuah pollux shaklee

Lagi pemenang cabutan bertuah. Memang bertuah sungguh, dapat vacuum tu yang i jealous tu. Hihi

games Pollux Shaklee

Games paling best! Semua sporting. Hampir menangis sebab ketawa.

games shaklee Pollux

Games time… teamwork yang hebat semua.

lucky draw pollux shaklee

Antara hadiah Cabutan Bertuah yang buat semua tak sabar-sabar mahu menang. Hehe

lucky draw shaklee pollux

Murah rezeki mereka malam ni. Pemenang cabutan bertuah PAG 2015

makan time shaklee pollux

Makan time..

Produk Demo Vitalea Shaklee

Produk Demo Vitalea Shaklee. Beberapa minit sahaja vitamin larut di dalam air. So jangan risau, vitamin Shaklee dijamin Selamat, Berkesan dan Mesra Alam.

recognition rank up shaklee

Congratulation Kak Long Pollux!

recognition shaklee pollux

Sepatah dua kata dari leader hebat

recognition shaklee

Pollux Supervisor. Keep it up!

shaklee coordinator pollux

Recognition for my Coordinator, Dayang Hamidah Othman, Tahniah dear.

Shaklee Motivation

Sesi kenal-mengenali antara ahli Pollux Family. Selalu mesra secara online, hari ni jumpa depan-depan.

shaklee Pollux recognition

Masa untuk mengiktiraf mereka-mereka yang berusaha keras untuk mencapai apa yang mereka inginkan

Pollux Emma Sharing Shaklee

Perkongsian dari seorang leader hebat, Emma Francisca yang betul-betul menusuk kalbu. Kagum dengan usaha beliau dalam mencapai impian sendiri. You Go Girl!

Success Sharing Irayanti Mohamad Pollux Shaklee

Perkongsian jatuh bangun di dalam Shaklee oleh Irayanti. Terharu saya mendengarnya.

The Committee Shaklee Pollux Dinner

Jawatankuasa PAG 2015 yang ohsem

PAG 2015 POLLUX SHAKLEE

Kesemua nadi program PAG 2015. Terima kasih atas komitmen tidak berbelah bahagi. I Love You All.

Pollux Family PAG 2015 Shaklee

We: POLLUX FAMILY, Together We Succeed!

Jumpa lagi tahun depan, insyaAllah!

Luv,
Aya Chalo | 013-8633224
ID 889835
Master Coordinator Shaklee Malaysia (Sept 2013)
The Founder of Pollux Family
Pengedar Shaklee Sabah – Kota Kinabalu – Sepanggar

5 thoughts on “PAG 2015 Annual Dinner Shaklee Pollux Family

  1. Pingback: Pengedar Shaklee Perak, Kedah & Pulau Pinang | Parenting From The Heart

  2. Pingback: Pengedar Shaklee Selangor, Kuala Lumpur dan Putrajaya | Parenting From The Heart

  3. Pingback: Pengedar Shaklee Perak | Parenting From The Heart

  4. Pingback: Pengedar Shaklee Kedah | Parenting From The Heart

  5. Pingback: Pengedar Shaklee Johor | Parenting From The Heart

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge