Follow:

Atasi Masalah Kulit Berkawah Dengan YOUTH Shaklee

Kawah bekas jerawat memang sangat susah untuk dihilangkan. Ia bukan saja mencacatkan kulit, malahan menyebabkan diri kita kurang keyakinan untuk berhadapan dengan orang ramai. Ada yang kata ianya boleh dirawat menggunakan laser, tapi ada juga yang mengatakan laser pun tak mampu mengatasi masalah ni.

Baru-baru ni, produk Skincare Vegan Shaklee yang dinamakan YOUTH mula dijual. Dalam beberapa minggu, kak Aya mula mendapat perkongsian testimonial daripada rakan-rakan yang telah menggunakannya secara konsisten.YOUTH-atasi-kulit-berkawah

Dan, wow! Hasilnya sangat mengujakan. Bayangkan kawah-kawah bekas jerawat semakin halus. Tona kulit wajah pula semakin sekata hanya dalam 14 hari. Benarlah yang dicanang-canang oleh pengguna YOUTH iaitu YOUTH is HOPE! Ingat senang nak licinkan wajah semula? Hanya orang yang melaluinya saja tau betapa sukar untuk memulihkan kulit yang telah rosak.

So, hari ni kak Aya akan kongsikan gambar-gambar Testimonial tu, dan akan terangkan secara ringkas bagaimana YOUTH boleh bertindak secara berkesan sebegini dan fyi, YOUTH ni Shaklee Skincare Selamat dan Terbaik tau.

Apa Kandungan YOUTH Yang Menjadikannya Sangat Berkesan?

Sebenarnya, YOUTH adalah satu skincare yang mengandungi 8 paten dan paten pending. YOUTH dirumus dengan 5 kuasa botani yang memberikan nutrisi sehingga ke lapisan sel kulit. Antara bahan botani yang digunakan adalah:-

  1. Anggur Muscadine yang kaya dengan polifenol yang berfungsi untuk melindungi dan membaiki DNA sel dalam masa yang sama menghalang kerosakan kolagen dan elastin.
  2. Vital Repair+ Complex yang memberikan nutrien anti-oksida dan vitamin-vitamin penting untuk menghalang radikal bebas yang merosakkan kulit dan menggalakkan tumbesaran sel kulit yang lebih sihat.
  3. Schisandra Chinensis Fruit Extract yang menyokong struktur kulit agar kelihatan muda dengan menyuburkan kulit dengan vitamin semulajadi dan anti-oksidan.
  4. Lotus Japonicus mengaktifkan protein untuk penjanaan semula sel bagi menghasilkan lebih kolagen, elastin dan fibrilin.
  5. Apple Stem Cell Extract pula mengaktifkan dan mempercepatkan pembaharuan sel kulit untuk kulit kelihatan sekata dan lebih muda. Ia juga mengekalkan dan memperbaiki tisu kulit.

So, 5 bahan ni kalau kita tengok setiap satu ia memang berfungsi untuk membaiki, melindungi, renew dan menyuburkan kulit, thats why, boleh tengok, kawah pun dah licin. Kalau mahu lebih power, boleh tambah regimen kulit dengan suplemen kesihatan kulit seperti Collagen Powder, ESP Soy Protein dan Vitamin C.


cara-hilangkan-kawah-jerawat

Bertahun Wajah Berkawah Kini Wajah Semakin Halus

Ok ini pula gambar-gambar testimonial yang hot ittew… ya Allah, bestnya tengok perubahannya kan?

testimonial-YOUTH-kulit-berkawah-bekas-jerawat

Penangan 14 hari dengan YOUTH Shaklee. Kulit semakin berseri, kulit berkawah pula semakin licin.

produk-hilangkan-kawah-jerawat-teruk

Nampak beza kan? Kulit berkawah semakin halus, parut semakin pudar dengan YOUTH Shaklee.

testimonial-YOUTH-kawah-jerawat-di-wajah

Semakin berserilah! Kulit berkawah pun nampak halus. Yang ni pun cuma amalkan YOUTH selama 13 hari.

cara-hilangkan-parut-jerawat-secara-semulajadi

Yang ni pula kak selit sikit, pori-pori semakin mengecil nampak. Baru 8 hari guna YOUTH Shaklee tau.

Bagi kak YOUTH skincare ni, satu pelaburan yang sangat berbaloi kepada sesiapa sahaja yang ada masalah kulit muka terutama buat yang sudah berusia 30 tahun dan ke atas. Kalau anda perlukan lebih sebab untuk bertukar ke YOUTH, anda boleh baca di entry 3 Sebab Mengapa Perlu Tukar Skincare Ke YOUTH ni pula.

YOUTH skincare ni 100% vegan, tidak menyebabkan liang pori tersumbat, sesuai untuk kulit sensitif dan dibuktikan berkesan dalam kajian klinikal macam poster kat bawah ni.

skincare-natural-organik-selamat-malaysia

Kajian Klinikal YOUTH. Memang keputusan klinikal tanpa kompromi. Love it!

Ini pula short video tentang result Kajian Klinikal YOUTH yang membuktikan Skin Age Index wanita berubah ke 10 tahun lebih muda. Best sangat kannn???

Harga YOUTH Shaklee

Berapa pula harga SATU SET YOUTH ni? Harga nya adalah, RM1338.25 dengan 5 produk + 1 produk percuma. Tapi, jangan urut dada dulu, untuk sepanjang bulan March 2018, kalau beli 1 set Intensive Treatment and Repair Set ni, anda boleh mendapat 20% diskaun dan FREE Radiance C+E yang sangat berkesan untuk menghapuskan garisan penuaan dan untuk mempercepatkan proses renewal kulit. Beg YOUTH pun dapat Percuma tau. So baik korang cepat-cepat order dari kak, hihi…

harga-promosi-YOUTH-skincare-shaklee

So, kalau nak usha-usha, bolehlah hubungi kak Aya di http://ayachalo.wasap.my dan jika anda nak tahu dengan lebih detail tentang harga YOUTH, anda boleh klik kat Harga Intensive Treatment and Repair Set ni. Pembayaran menggunakan kad kredit pun diterima.

Jumpa di next entry!

Luv,
Kak Aya Chalo
Pengedar Sah YOUTH Shaklee
013.863.3224

Share on
Previous Post Next Post

4 Comments

  • Reply falinah

    Wajib beli ni sementara masih ada promo

    March 6, 2018 at 9:50 pm
  • Reply Ratna

    Teruja. Moga sy pun dapat beli ni

    March 6, 2018 at 8:42 pm
  • Reply FATIMAHWATI HAMZAH

    Goodbye kawah jeragat.

    March 6, 2018 at 4:10 pm
  • Reply Eva

    Rugi tidak beli youth skincare Shaklee tau

    March 6, 2018 at 3:17 pm
  • Leave a Reply