Follow:

Cara Paling Mudah Daftar Ahli Shaklee

Ramai yang approach kak Aya bertanyakan tentang Bagaimana Cara Paling Mudah untuk join atau daftar menjadi Ahli ShakleeAlmaklumlah semua orang mahu menikmati harga lebih murah sehingga 25% daripada biasa kan?

Selain dapat menikmati harga yang jauh lebih murah, anda juga akan dapat Personal Shaklee Konsultan yang akan membantu ada dari segi pemilihan produk sebelum buat pembelian, cara makan, tempahan dan banyak lagi. Sebab tu lah ramai yang mendaftar sebagai Ahli Shaklee.

Caranya mendaftar menjadi ahli amat mudah dan simple. Anda cuma perlu MENGISI FORM  di bawah (tunggu sampai form muncul tau, lambat sikit dia loading) atau boleh hubungi Kak Aya untuk Pendaftaran Pantas!

Kalau masih ragu-ragu untuk menjadi ahli, Kak Aya kongsikan beberapa tips memilih Shaklee Konsultan dalam entry Tips Memilih Upline Sebelum Menjadi Ahli Shaklee agar anda tahu apa yang akan dapat apabila mendaftar bersama akak. Takut menyesal pula kan, hihi… Oh ya, bole baca entry ni juga Bagaimana Menjadi Pengedar Shaklee Terhangat Di Pasaran.

Berapa Yuran Keahlian ni? bayarannya cuma RM68.90 sahaja belum termasuk postage. Postage kita cerita kemudian la ya.

PERHATIAN: Tunggu beberapa saat, form amik masa sikit untuk muncul 😀

Dah settle isi form kan? Kak Aya akan menghubungi anda secepat mungkin, so be alert kalau ada Whatsapp dari no 0138633224 ya. Kita akan settlekan proses pendaftaran terakhir sebelum anda boleh menikmati harga ahli yang jauh lebih murah.

See you soon!

Luv,
Kak Aya Chalo || Whatsapp/Telegram 013-8633224
Pengedar Shaklee Sah Malaysia
Like page kami di Rak Vitamin Aya Chalo

 

Share on
Previous Post Next Post

1 Comment

  • Reply Perbezaan Produk Shaklee Yang Tidak Ada di Syarikat Lain | Parenting From The Heart

    […] Hubungi saya, Pengedar Shaklee anda untuk konsultasi kesihatan dan info lanjut berkenaan Produk dan Peluang Perniagaan. […]

    October 21, 2016 at 3:33 am
  • Leave a Reply