Follow:

Mengapa Pengguna Shaklee Kena Daftar Menjadi Ahli Shaklee?

Ramai pengguna Shaklee di Malaysia ni tidak tahu bahawa mereka boleh mendaftar sebagai Ahli Shaklee sekaligus menikmati keistimewaan ahli Shaklee. Kak Aya harap, after kak kongsi ni, ramai-ramailah ambil peluang untuk daftar sebagai Ahli Shaklee ya.

shaklee-group-terbesar-di-sabah-pollux-family

Kenangan Pollux Appreciation Gala Raya 2017

Sebenarnya tidak kira samada anda hanya mahu menggunakan produk atau memulakan perniagaan Shaklee, kedua-dua kategori ini sebaiknya mendaftar untuk menjadi ahli.

Walau bagaimanapun, sebelum kak Aya share apakah kelebihan mendaftar sebagai Ahli Shaklee, kak Aya ingin highlightkan bahawa, pemilihan Sponsorer (Upline) perlulah dibuat dengan teliti kerana selepas mendaftar, anda tidak boleh sesuka hati untuk tukar upline.

Bayangkan kalau anda asal tangkap muat, dapatnya upline yang tidak buat servicing, tiada consultation tentang cara pengambilan produk berkesan, tiada follow up, tiada updates, tidak boleh tolong dapatkan produk, sedihkan? jadi pastikan sebelum join under bakal upline tu, kaji dulu dirinya dalam SocMed, pastikan dia adalah orang yang kita percaya untuk membantu kita dalam apa jua hal berkaitan Shaklee.

Ok? Tips ni penting sangat. Tolong jangan abaikan ya.

Tips Memilih Upline Sebelum Menjadi Ahli Shaklee

Mengapa, Walaupun Sekadar Pengguna Perlu Ada Keahlian Bersama Shaklee?

  1. Untuk menikmati potongan harga sehingga 20% daripada harga pasaran. Lumayan kan? Bayangkan kalau kebiasaannya anda membeli Produk X Shaklee dengan harga parasan RM100, jika menjadi ahli, anda hanya perlu membayar sebanyak RM80. Jimat sangat kan? Jadi mengapa tak nak daftar?
  2. Jika belian mencapai RM530+-, anda layak mendapat Cash Bonus. Bonus ni nanti akan masuk direct ke akaun bank anda, dan boleleh bikin tambah-tambah budget untuk beli next produk kan?
  3. Selepas mendaftar, jika anda memilih (atau dapat) upline yang best, anda akan menikmati After Sales Service iaitu seperti bantuan dalam cara pengambilan produk yang berkesan, konsultasi dan bantuan ketika mengalami healing crisis, tips-tips untuk pengambilan pelbagai jenis suplemen, guidance tentang produk info, dan boleh dapat macam-macam lah.
  4. Mudah nak dapat stock produk Shaklee. Kalau sudah join, tidak perlu lagi tercari-cari ejen untuk layan order anda. Anda terus boleh order secara online melalui Website Ahli Shaklee ataupun jika sibuk dan tak sempat, anda just perlu hubungi Upline untuk bantu poskan barang. Heavenkan?
  5. Nikmati Promosi Bulanan. Ini pun best, setiap bulan Shaklee akan buat promo bulanan. So bolelah beli dengan harga lebih murah daripada harga ahli. Jimat sangat!
  6. Peluang buat duit extra. Kalau dah bosan jadi penguna Shaklee dan mahu mulakan perniagaan Shaklee, peluang memang terbentang luas buat anda. Tu sebab kak Aya bagi tips memilih upline tu. Kalau upline yang dipilih tu pun tak berbisnes, agak-agak cemana dia nak tolong anda bisnes? Jadi, pilihlah upline yang aktif berbisnes agar dapat membantu anda pada bila-bila masa anda mahu mulakan bisnes Shaklee.

Ok cukup 6 sebab kak Aya kongsikan kali ni. Sejujurnya kak Aya rasa dengan pelaburan RM68.90 tu, sangat berbaloi. Kalau kumpul yang kita duk order tanpa potongan harga 20% tu pun dah boleh cover bayaran keahlian tu kan.

Jadi, kak harap, jika anda yang baca ni merupakan pengguna tegar Shaklee tapi belum menjadi member, jom daftar dengan kak Aya. Kak Aya masih kekal aktif sebagai Leader Shaklee sejak Oktober 2012 sehingga sekarang dan punyai lebih kurang 280 orang anak-anak Shaklee yang telah mendaftar dibawah kak Aya (alhamdulillah sebab percayakan kak).

13 Perkara Menjadikan Shaklee Bisnes Terbaik Sepanjang 2017

Bagaimana nak daftar jadi ahli Shaklee? Just whatsapp kak Aya di 013.863.3224, dan kak akan guide anda untuk proses pendaftaran.

Take care!

Luv,
Kak Aya Chalo
PolluxBiz & Pollux Family Founder
0138633224

Share on
Previous Post Next Post

5 Comments

  • Reply Diana

    Best sangat jadi member shaklee.. Banyak benefit yang kita dapat…

    February 13, 2018 at 10:07 am
  • Reply Nija

    Untung join member ni

    January 31, 2018 at 11:31 pm
  • Reply Alezra Alez

    wajib daftar, bole nikmati harga ahli dan jika cukup uv bole terima bonus tiap bulan..

    January 31, 2018 at 7:50 am
  • Reply Ratna

    Mujur sy tidak salah pilih Upline😙

    January 30, 2018 at 10:08 pm
  • Reply Eva

    Mesti daftar untuk nikmati harga ahli yg lebih jimat!

    January 30, 2018 at 9:15 pm
  • Leave a Reply